[ Flinke dosis karakter ]

Decoratieve wandpanelen

3D-wood LATT, dat is een collectie decoratieve wandpanelen die heel eenvoudig zelf te installeren is. De panelen bestaan in verschillende decors gaan van hout- en steenlook tot effen zwart en wit. Met 3D-wood LATT geef je jouw woning razendsnel maar langdurig een flinke dosis karakter mee. 

3D-wood LATT – Gewaardeerd merk van hoogwaardige interieuroplossingen met een lage instapdrempel. Wie kiest voor 3D-wood LATT, kiest voor kwaliteitsproducten mét onmiddellijke impact, maar zonder de klassieke klus-kopzorgen.

[ Ontdek de voordelen ]

De voordelen op een rijtje

Zes verschillende decors, van hout en steen tot effen zwart en witte panelen. Voor elke interieurstijl wat wils dus. 

Met 3D Wood LATT krijg je hét middel in handen om jouw woonkamer, bureau of kinderkamer niet enkel een decoratieve kwaliteitsinjectie te gunnen, maar ook het geluid binnenin te verbeteren. Geluidsgolven worden niet langer teruggekaatst, maar tussen de groeven van het wandpaneel opgevangen.

Gemaakt van PEFC gecertificeerd hout. 

  • 3D Wood LATT is volledig UV-resistent, en behoudt hierdoor op lange termijn z’n kleurintensiteit en -diepte. Bovendien hoef je de panelen niet te behandelen met olie of lak. Gemakkelijk, niet?

De unieke tand- en groefverbinding maakt het perfect mogelijk om de panelen zelf te plaatsen, en dit zowel voor nieuwe wanden als renovatie van een afgeleefde wand. Je creëert immers als het ware een nieuwe, vlakke bovenlaag, ongeacht de staat van het onderliggende oppervlak.

Voor de verankering kan je ofwel opteren om de panelen te verlijmen bovenop een bestaande wand, ofwel kan je de panelen vastclippen of -nieten op een houten raamwerk.