woodpanel B

Verander elke ruimte in een DESIGN ruimte - 3D wood panels van geupcycled teakhout -

Echte ambachtslieden maken deze originele en hoogwaardige wandbekleding van gerecycled teakhout. Het unieke relief van deze bijzondere en makkelijk te gebruiken produkt geeft elke kamer de rijke atmosfeer die het verdient. De 3D woodpanels kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.


3D woodpanels makkelijk te verwerken

U plaats de 3D woodpanels op de slaapkamer, een klein oppervlak van het toillet, de keuken, een hele wand van een woonkamer of zomaar voor een decoratieve wand. Kortom u maakt voor elke ruimte een complete make-over. De 3D woodpanels zijn een upcyclebaar produkt wat betekent dat afvalhout wordt gebruikt voor een nieuw produkt in plaats  van het kappen van van bomen.

Elke verpakking bevat 450 panelen(45m2), elke paneel is apart verpakt om het produkt te beschermen voor transport. Elke verpakking bevat de informatie en handleiding voor u om het produkt op de wand te bevestigen. Een stap voor stap handleiding in de Nederlandse taal en schematische tekeningen als aanvulling op de handleiding.

 

Wij hebben een aantal veelgestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

 • Waar zijn 3D woodpanels van gemaakt?

  De 3D woodpanels zijn gemaakt van geupcycled teakhout. Hiervan worden nieuwe producten van gemaakt zonder dat er bomen gekapt hoeven te worden.
 • Kleur van de woodpanels ?

  De woodpanels zijn te verkrijgen in naturel, grey wash en white wash.
 • Waarom kiezen voor een 3 D wandbekleding?

  Men kan door het modulaire systeem van de wandpanelen verschillende effecten op een wand creeëren. Door de beperkte afmetingen van de wandpanelen kunt u gemakkelijk een gedeelte van een wand bekleden wat ook een verrassend effect op kan leveren. Met 3D woodpanels als wandbekleding bent u dus zeer flexibel em een gevoel van creatieve vrijheid.
 • Heeft u een handleiding voor het bevestigen van de woodpanels ?

  Ja, U krijgt een handleiding met de stap-voor-stap handleiding in de doos met de #D woodpanels.
 • Wat is het verschil tussen parket en een houten vloer ?

  Parket is een met lak, was of olie afgewekte vloer die bestaat uit smalle latten (tapis). Deze worden in allerlei patronen gelegd en aan de ondervloer gelijmd. Een planken vloer als geheel oogt wat robuuster en is in tegenstelling tot parket nooit helemaal egaal vlak.
 

Impressies vloeren

Contact info

 • icon Lariestraat 16 5293 AE Gemonde NBR
 • iconThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • icon+31(0) 73 543 26 53
 • iconma - vr: 09.00 - 17.00 uur
  za: 09.30 - 12.00 uur

 

CBW erkend logo aug2015

Top
Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Door deze website te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. More details…