[ MADERA CLASSICO COLLECTIE PARKET EXCLUSIVE ]

Original Chapel parket

De parketvloeren van Madera hebben een geschaafd oppervlak. Onze exclusieve vloeren zijn verkrijgbaar als massieve plannenvan 3,00 tot 5.00 meter en een breedte van 38 cm. Onze vloeren zijn uitermate geschikt voor exclusieve projecten. Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met Madera Classico..

De houten vloeren van Original Chapel zijn eenvoudig te installeren. Daarbij zijn ze geschikt voor verschillende installatiemethoden, van nieten en vastnagelen tot verlijmen. Voor het beste resultaat raden wij aan uw vloer door ons te laten verlijmen. Wij hebben de ervaring en knowhow om uw vloer zo te installeren, dat maximaal comfort en maximale duurzaamheid gegarandeerd zijn.

Na het leggen van de vloer regelmatig stofzuigen of vegen. Wekelijks tot maandelijks reinigen met een parketreiniger. Jaarlijks bij normaal gebruik behandelen met onderhoudsolie. Vlekken of beschadigingen, neem contact met ons op

Original Chapel in between houten vloeren zijn perfect geschikt voor gebruik met vloerverwarming en koeling. De eiken toplaag van deze vloeren wordt verlijmd op een berken multiplex onderlaag van hoge kwaliteit. Hierdoor ontstaat een uiterst stabiel product, dat vrijwel niet krimpt of uitzet door warmte of kou.

De vloeren van Original Chapel hebben een bijzondere lange levensduur. We zijn trots op ons product en overtuigd van de kwaliteit ervan. Hout is uiteraard een natuurproduct, dus bescheiden onderhoud is noodzakelijk

Bij Origina Chapel Parket is alles erop gericht om hout optmaal te benutten. Dat betekent dat we de best mogelijke vloeren laten maken, een productieproces dat de omgeving minimaal belast. Onze leverancier gebruikt alleen hout uit verantwoord beheerde bossen, volgens de uitgangspunten van FSC en PEFC. Onze leverancier participeert in lokale zagerijen, zodat zij het proces vanaf het allereerste begin controleert. Tussen de zagerij en de laatste inspectie van het eindproduct, heeft onze leverancier iedere processtap in eigen beheer. Voor alle sprekendekleuren gebruiken zij natuurlijke kleurprocessen. Onze oliën zijn biologisch afbreekbaar. Alle houtresten gebruiken zij om warmte en groene stroom te genereren voor hun droog-, olie- en afwerkingsprocessen, voor de verwarming van hun gebouwen, en om meer dan 3000 huishoudens te voorzien van duurzame energie.