Henk & Ilse

[ onze droom ]

Madera Classico

Madera Classico is gehuisvest in een schitterend, authentiek pand aan de Lariestraat in Gemonde. Het is de ideale setting voor hun op maat gemaakt houten vloeren, interieurs en woonaccessoires. De showroom bevindt zich op de eerste verdieping waar zij een huiselijke sfeer hebben gecreëerd. Er is een zithoek en eetkamer aanwezig en een statig bureau vormt de werkkamer. Elk gedeelte heeft een aparte houten vloer. Madera Classico levert maatwerk en heeft daarom geen kant-en-klare vloeren op voorraad. Klanten kunnen hier ideeën opdoen en zien wat er mogelijk is. Bovendien kunt u hier zien hoe de vloer in een geheel past. 

[ De perfecte keuze ]

Ieder project is uniek

Naast  jarenlange vak expertise schuilt de grote kracht van ons advies in de begeleiding. Voor ieder project gaan we altijd met u rond de tafel om uw voorkeuren voor kleuren en patronen en uiteraard ook de leefsituatie te bespreken. Hiervoor kijken we ook bij u thuis en zo komen wij tot de perfecte keuze. Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Persoonlijk contact staat bij ons voorop!

[ Tevreden klanten ]

Klanten vertellen

Echte vloerenexperts bij Madera Classico. Samen met Henk en Ilse heb ik een rustieke en onderhoudsvriendelijke vloer met brede planken gekozen. De nerven en kleurschakeringen van de vloer geven net dat leven en warmte aan de woning. de samenwerking verliep prima, echte professionals bij Madera Classico.
Karel Peijnenburg
Tevreden klant
Het perfecte resultaat van de samenwerking met Henk en Ilse vinden we terug in onze huiskamer. Een kamer die weer gezellig en warm is geworden door de voorstellen die Madera Classico heeft gedaan. De vloer, een wit eiken 17e-eeuws in combinatie met een natuurstenen vloer. Klassiek en modern zijn optimaal met elkaar gecombineerd. Wij zijn blij en gelukkig met het resultaat, het ziet er keurig uit en past helemaal in de woning.
Mireille van der Kooy
Tevreden klant
Wij zijn het avontuur van nieuwbouw ingestapt maar hebben de originele spanten van de oude boerderij intact gelaten. Wij wilden een oud ogende en robuuste vloer en deze moest op de vloerverwarming worden gelegd. Henk en Ilse kwamen samen met ons op de keuze van Original Chapel Weathered met vloerplanken van 245 mm breed. Een fantastische keuze van het stel.
Leon van de Meerendonk
Tevreden klant