[ Robuuste Houten Gevelbekleding ]

Robuust

Na demontage van de oude planken, door sloop, renovatie of verbouwing, ondergaat het hout een strenge keuring en wordt het ontdaan van spijkers en onderdelen. In onze fabriek wordt het hout schoon gemaakt, handmatig geselecteerd, geschuurd en op de juiste lengte en breedte gezaagd. Het hout wordt vervolgens langdurig gedroogd, waardoor het een uniforme vochtigheidsgraad heeft.

Vintage wood wand- en gevelbekleding is uitermate geschikt voor uw horecagelegenheid, kantoorruimte of als woninginrichting. U kunt vintage wood planken eenvoudig bestellen via de webshop van Hornbach.

[ Vintage Wood Wand- en gevelbekleding ]

Vintage

Vintage wood uit onze collectie is een mix van authentieke oude planken welke zorgvuldig voor u zijn geselecteerd. Vintage wood planken hebben een lange levensduur gehad maar zijn door de jaren veranderd in prachtige robuuste planken. Verkleuringen, oneffenheden, vergrijzing, ruwe details en weersinvloeden zorgen voor een unieke, karakteristieke uitstraling. Vintage wood planken kunt u gebruiken als achterwand/plafond voor uw slaapkamer, als eyecatcher in uw woonkamer, lambrisering of het bekleden van wanden en deuren.

[ specificaties ]

Specificaties

Inhoud doosca. 1m²
Verpakt per6
Lengte900 mm
Breedte185 mm
Geschikt voorbinnenshuis
Materiaaloude gebruikte planken
Uitstralingrobuust
Montageeenvoudig